Implică-te

În Alege Viața avem programe speciale de intership sau de voluntariat prin care oferim ocazia studenților și absolvenților să vadă cum Dumnezeu îi poate folosi în câmpul de misiune.

Aceste experiențe îi ajută pe tineri să intre în domeniul misiunii împreună cu echipele noastre aducându-și astfel contribuția la zidirea spirituala a celor din zona locală și pe plan internațional. Trăind aceste oportunități provocatoare poți fi inițiat într-o viață de slujire, indiferent dacă vei continua ca și membru al unei echipe locale sau îți vei folosi vocația în misiune.

Voluntariatul implică investirea unui număr de ore pe săptămână în lucrarea de misiune cu ajutorul unei echipe locale. La finalul acestei prezentări găsești un formular prin intermediul căruia ne poți contacta dacă dorești fi voluntar alături de noi.

Programe de internship

Nu ești sigur că misiunea full-time este pentru tine? De ce să nu încerci asta pentru un an?

În Alege Viața avem programe prin care te poți implica alături de noi pentru un an, aceste programe fiind create special pentru cei care doresc să lucreze full time ca și misionari, dar încă nu sunt siguri dacă acest lucru este potrivit pentru ei. Astfel, pentru o perioadă de timp, ei pot gusta aceste oportunități prin care își poți folosi diversele talente și abilități în slujba lui Cristos pentru întrega lume.

Acest program de un an oferă celor care au absolvit recent, oportunitatea de a fi repartizați în una din echipele locale. Astfel, vei contribui la avansarea misiunii și vei face parte dintre acei care ajută Cuvântul lui Dumnezeu să fie răspândit. După un an vei putea să te hotărăști dacă dorești să lucrezi pe câmpul de misiune pe termen lung sau nu.

Având șansa de a-ți folosi vocația și darurile spirituale vei fi stimulat atât pe plan profesional cât și spiritual. De fiecare intern se va ocupa un „antrenor” care îl va ajuta în procesul de formare și de asumare a responsabilităților. Una dintre valorile de bază ale internshipului este creșterea personală.

Student, elev sau angajat, dacă şi tu doreşti ca alţii să audă, să primescă şi să fie schimbaţi de Persoana  şi mesajul Domnului Isus, te rugăm să completezi formularul de mai jos. În cel mai scurt timp te vom contacta pentru a te informa despre oportunităţile de implicare în oraşul sau comunitatea din care faci parte și care sunt pașii specifici care trebuie făcuți pentru a începe acest program.
Există o serie de recomandări care trebuie completate de către liderii bisericii tale, prieteni sau persoane care te cunosc, te vom programa la un interviu și, dacă ești acceptat, vei participa la un training unde vei învăța cum să strângi fonduri pentru misiune și să provoci comunitatea ta la rugăciune pentru lucrarea pe care o vei face.

Nume și Prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Oraș

Ocupatie

Biserica din care faci parte

Sunt interesat de lucrarea cu ( bifeaza una sau mai multe optiuni):

Prin bifarea căsuței vă dați acordul pentru procesarea datelor personale. Puteți citi acordul de confidențialitate aici: Acordul de procesare a datelor