Familii cu impact

familii_cu_impact

Problema centrală a națiunii noastre nu este una economică sau politică, nu este legată de sistemul de educație sau cel de sănătate, şi nici de mediul înconjurător sau de conflictele etnice. Problema cea mai mare a națiunii noastre este starea spirituală și moralitatea familiilor noastre.

Departamentul „Familii cu Impact” își propune ca, în parteneriat cu bisericile și alte organizații creștine, să ajute cât mai multe familii din țara noastră,  să descopere și să trăiască principiile lui Dumnezeu pentru o viață de familie cu adevărat semnificativă, care să-L onoreze pe El. Există un plan pentru căsătorie care funcționează întotdeauna, și acesta este planul lui Dumnezeu!

Obiectivele noastre:

 

  1. Zidirea cuplurilor căsătorite, prin organizarea unorseminarii practice, formarea grupurilor de casă, „Împreună”, în care, într-un cadru prietenos și plăcut, cuplurile învață principii ce pot fi aplicate în relația soț-soție. Dintre evenimentele cu impact foarte puternic, amintim conferințele „Arta Căsniciei”.
  2. Pregătirea părinților. Seminariile dedicate creșterii copiilor, precum și grupurile mici, ne ajută să învățăm împreună cum putem deveni părinți mai buni.
  3. Dezvoltarea unorgrupuri de rugăciune printre familii, în fiecare comunitate din România. Ne dorim să vedem mii de grupuri de cupluri care se roagă consecvent pentru familiile lor și pentru familiile din comunitățile în care trăiesc. În acest scop am creat o pagină pe facebook: https://www.facebook.com/groups/Prayforfamily/
  4. Mentorarea cuplurilor căsătorite. Toate familiile trec prin diferite anotimpuri ale căsniciei și toate au nevoie să vorbească despre nevoile lor, căutând soluții la problemele și circumstanțele prin care trec. În cadrul întâlnirilor de mentorare cu trainerii din cadrul departamentului  “Familii cu Impact”, se pot pune întrebări și se discută despre subiectele cele mai importante, atât despre relația soț-soție, cât și despre creșterea copiilor.

 

Dacă doriţi să pariticipaţi la activităţile noastre sau dacă doriţi să vă alăturaţi ca voluntar, vă rugăm completaţi formularul următor.

Dacă doriţi să susţineţi financiar, această lucrare, click aici.