Studiu Biblic gratuit

prayerAsociația Alege Viața vă invită la cursul De ce Iisus! Mai jos găsiți mai multe informații despre curs, însă dacă doriți să îl începeți chiar acum, vă rugăm să faceți click chiar aici.

inregistreaza-te-acum21

Acest curs este gândit să te ajute să crești în credință și să te apropii mai mult de Dumnezeu. Este un curs individual pe care îl vei parcurge împreună cu un mentor.

După înregistrare, coordonatorul cursului îți va atribui un mentor, o persoană reală care va fi alături de tine pe parcursul întregului curs, îți va răspunde la întrebări și te va ajuta dacă vei întâmpina dificultăți.

Ai cinci săptămâni la dispoziţie ca să parcurgi cursul de faţă, în orice interval al zilei vei dori. Acesta este avantajul unui curs prin Internet: poţi alege atât ora, cât şi ritmul în care doreşti să-l parcurgi.

screen-shot-2016-10-10-at-5-26-49-pm

Cursul este interactiv. Vei răspunde la întrebări on-line şi vei discuta cu mentorul tău la distanţă. Poţi vorbi cu el/ea şi despre nelămuririle tale.

Acest curs este o introducere a bazelor credinței creștine. Este un curs individual pe care îl parcurgi împreună cu un mentor. Cursul include 4 lecții, fiecare lecție concentrându-se pe următoarele teme:

1. Originea creştinismului (Începuturile creștinismului, Sensul vieții, Întrebările vieții, Nevoi fundamentale)

2. Iisus (Cine a fost Iisus, Ce a făcut Iisus, Pildele lui Iisus, Ce a spus despre sine, Moartea lui Iisus, Motivația lui Iisus)

3. De ce a trebuit să moară Iisus? (Moartea, o parte din viață, Căderea, Păcatul, Urmări, Soluția lui Dumnezeu, Speranța etc)

4. Moartea a fost biruită (Învierea lui Iisus, O lume nouă, O viață nouă, Libertate, Creștere etc)

Pentru a începe acest curs, te rugăm să te înregistrezi aici.

inregistreaza-te-acum21

Comentariile sunt inchise